Sluiten

Gedimat De Groote

 • Facebook
 • YouTube

Openingsuren

OM LANGE WACHTTIJDEN TE VERMIJDEN

 • KAN U GERUST EEN AFSPRAAK MAKEN!!!

SHOWROOM

 • ma tot vr07u00 - 12u0013u00 - 18u00
 • zaterdag08u00 - 12u00

MAGAZIJN

 • ma tot vr07u00 - 12u0013u00 - 18u00
 • zaterdag08u00 - 12u00

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

ISOVER VARIO XTRA

efficiënte totaaloplossing voor luchtdichting

Vario Xtra is een extra efficiënte totaaloplossing voor luchtdichting van geïsoleerde daken en muren. Uniek en innovatief doordat het vochtregulerend dampscherm met klittenband bevestigd wordt. Gedaan dus met het afplakken van de nietgaatjes. Bovendien staat gebruiksgemak centraal: één persoon kan alles plaatsen. Bijhorende kleefband en speciale dichtingskit maken het systeem compleet.


Xtra eenvoudig. Xtra betrouwbaar
Het nieuwe Vario Xtra-systeem van ISOVER bestaat uit 4 producten

 1. het vochtregulerende dampscherm Vario XtraSafe
 2. fixatiestrips Vario XtraFix
 3. kleefband Vario XtraTape
 4. tweecomponenten-luchtdichtingskit Vario XtraFit

die samen garant staan voor unieke prestaties én optimale gebruiksvriendelijkheid.

Uniek: fixatie met klittenband
Een van de meest in het oog springende innovaties die in het Vario Xtrasysteem werd geïntegreerd, is de toepassing van het klittenbandprincipe voor de bevestiging van het lucht-/dampscherm. Die klittenbandfunctie zorgt ervoor dat het vochtregulerend dampscherm snel en nauwkeurig kan worden geplaatst en gemakkelijk aan de fixatiestrips met klittenband kleeft, en - doordat er niet geniet hoeft te worden - het lucht dichtingsmembraan niet wordt geperforeerd.

Bovendien kan het vochtregulerend dampscherm Vario XtraSafe indien scheef geplaatst, nog losgemaakt en gecorrigeerd worden, zonder schade en met behoud van de hechtingskracht van de klittenband. Het is ook de toepassing van klittenband die de plaatsing door één persoon mogelijk maakt. Die vervangt immers de ‘derde hand’ die bij het aanbrengen van andere dampschermen nodig is om juist te kunnen positioneren en glad te trekken.